Marleen zachtgroen

Ik ben Marleen van Ruymbeke – Beeren, 40 jaar en woon in Breda met mijn man en onze twee superleuke 🙂 kinderen van 10 en 7 jaar. Begin 2019 vroegen mijn ouders mij of ik het zag zitten om de praktijk over te nemen. Tot mijn  verrassing zei ik ja :). Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik daarin mijn hart gevolgd heb!

Mijn jarenlange interesse voor voeding, mijn ervaringen met het afvallen, persoonlijke ontwikkeling, levenslessen, ondernemerschap;  alles viel hierin samen. Ik ben trots op mijn praktijk en het team dat samen bijdraagt aan vertrouwen, warmte en professionaliteit!

Wat weetjes:

– Ik ben dol op lezen! Ik lees altijd meerdere boeken tegelijkertijd:)
– Ik ben dol op muziek, zingen en heb altijd een instrument willen leren spelen. Helaas had ik nooit het doorzettingsvermogen. Of eerder gezegd het geduld:) Ik wilde het meteen kunnen. Nog steeds is mijn grootste droom om op een podium te staan zingen:)
– Ik kan moeilijk kiezen; zo vind ik de vraag; wat eten we vandaag onmogelijk! Gelukkig doet mijn man de boodschappen en kookt hij heel vaak (en hij kookt ook nog eens beter dan ik)
– Mijn guilty pleasure is naturel chips en Tony Chocolonely zout/karamel bij een goeie cappuccino
– Mijn droom is om ooit op een mooie boerderij te wonen, met een grote vuurplaats waarin mensen samen komen om muziek te maken, te dansen, te zingen, verhalen worden gedeeld, te lachen, te huilen en gewoon lekker zichzelf kunnen zijn.

(Marleen is werkzaam in de praktijk op dinsdagmiddag en -avond en op donderdag.)

Ton
Ton wit

Sinds 2010 ben ik, Ton Beeren, een enthousiast onderdeel van de praktijk. Mijn interesse begon met voeding en heb daar ook opleidingen in gevolgd. Eerst heb ik de opleiding gewichtsconsulent gedaan, daarna opleidingen gedaan om me te bekwamen als orthomoleculair therapeut. Hierdoor kreeg ik inzicht dat goede voedingskeuze niet alleen leidt tot gewichtsreductie. Maar dat het ook kan leiden tot een betere gezondheid.

 

Als je de oorzaken van een goede gezondheid kent, dan is de kans dat je te maken krijgt met een of meerdere(chronische) ziekte(n) veel kleiner. Veel ziekten zijn leefstijl-gerelateerd. Voeding is voor een gezonde leefstijl belangrijk. Maar ook ontspannen (dus goed om kunnen gaan met stress, voldoende nachtrust hebben) en voldoende lichaamsbeweging spelen een grote rol bij een gezonde leefstijl. Dus drie pijlers, waarin we zelf een grote rol kunnen hebben.

 

Vanuit deze interesse ben ik ook opleidingen gaan volgen in Fytotherapie/ Natuurgeneeskunde, Kinesiologie, Moermandieet en leefstijlcoach.

 

Het is heel bijzonder om te zien hoe snel positieve verandering(en) bij iemand zichtbaar worden, zodra de switch is gemaakt naar een gezonde leefstijl. Daar geniet ik dagelijks van.

WANNEER ZIE JE WIE?

Maandag: gesloten

Dinsdag: Marleen

Donderdag: Marleen

Vrijdag: Marleen

 

Check hier onze openingstijden.