AFVALLEN ÉN TEGELIJK JE RELATIE MET ETEN VERBETEREN?

Weten hoe je lichaam werkt én hoe je hersenen zijn geprogrammeerd helpt om nu eindelijk echt bewust en gezond af te vallen.  Je verbetert je relatie met voeding en je lichaam.

Het leven wordt zoveel leuker wanneer jij mag kiezen wat je denkt, voelt, doet en…hoe en waarmee je je voedt.

Bij ons ervaar je wat gezonde voeding met je doet en bevrijd je jezelf van het gedoe rondom eten zodat je genoeg energie hebt voor de dingen die er écht toe doen!

HOE WERKT HET?

Ons programma is tweeledig.

icoontje eten grijsblauw

Enerzijds volg je ons programma om jezelf goed te voeden, met als gevolg gewichtsverlies. Je ontvangt ons voedingsadvies aangevuld met voedingssupplementen. De basis van je voedingsadvies is suikervrij en vetarm. Dat in combinatie met de supplementen maakt dat je je al snel beter, fitter voelt. Je ervaart meer helderheid in je hoofd.

icoontje brein grijsblauw

Anderzijds ga je tijdens het traject onderzoeken welke overtuigingen je hebt die jouw gewicht, gezondheid en geluk in de weg staan (die hebben we allemaal). Hoe voed je jezelf als het gaat om je gedachtes, je gevoelens en je acties? Hoe helpend, voedend zijn ze? Bevestig je jezelf steeds in wat je niet wil (ervaren)? Doorbreek niet-voedende patronen en overtuigingen en ervaar vertrouwen, (zelf) liefde en geluk!

WAT KLANTEN EROVER ZEGGEN

“Ongelofelijk, ik ben nu een week bezig en ik heb totaal geen behoefte aan zoet! Mijn kinderen aten een ijsje en ik wilde het niet eens!”

Afvallen onder begeleiding | Voedingsadvies | Marleen Beeren

“De wekelijkse contactmomenten doen me heel goed. Marleen biedt een luisterend oor, ze is blij voor me én steunt me wanneer het even niet zo lekker gaat.”

GRATIS ONLINE TRAINING

De eerste stap naar verandering is het bewust worden van je eigen gedachten, gevoelens en acties.

Pas dan kun je ervoor kiezen het anders te doen.

icoontje brein grijsblauw

 Vraag hier de gratis 3-delige video training  ‘Voed je Mind met helpende gedachten’ aan en begin vandaag nog met jezelf goed voeden (en voelen)!

Afvallen onder begeleiding | Voedingsadvies | Marleen Beeren

OVER MIJ

Mijn naam is Marleen van Ruymbeke-Beeren, (voedings)coach, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Jarenlang was ik niet gelukkig. Mijn uitlaatklep was eten. Veel en ongezond eten. Nu pas zie ik dat het jarenlang aanpassen, anderen belangrijker maken dan mezelf en niet kunnen/durven voelen, maakte dat ik ongelukkig was.

Het is heel belangrijk om te weten wat voeding met je doet. Maar daarmee red je het niet. Weten wie jij bent, wat je nodig hebt en wat jou voedt is minstens net zo belangrijk. Ik geloof dat deze twee maken dat je weer lekker in je vel kunt zitten en kunt groeien als persoon.

Marleen zachtgroen
Afvallen onder begeleiding | Voedingsadvies | Marleen Beeren

“Ik ben heel enthousiast over het traject. In eerste instantie wilde ik in overleg alleen mijn bestaande voedingspatroon aanpassen, maar na het intake gesprek was ik helemaal om. Vooral het feit dat je zélf mag kiezen wat je eet (als het maar op de lijst staat) sprak me aan. Geen vast menu per dag, maar zelf in te vullen volgens de voedingslijst. Ideaal voor mij! “

LAATSTE BLOGS

Wil je de blogs en meer ‘Food for Thought automatisch in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief

CONTACT

Heb je na het lezen van alle informatie op de website toch nog vragen, bel Marleen: 06-48764421.

Is je honger nog niet gestild? Volg ons op facebook of instagram. Liever inspiratie ontvangen in je inbox? Ook dat kan! Hier schrijf je je in voor onze nieuwsbrief.